Ο κορωναϊός “χτύπησε” και το ποδόσφαιρο: Θετικός παίκτης της Serie C στην Τοσκάνη και αθλητικογράφος

File Photo: Ένας παίκτης της Πιανέζε, ομάδα που αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Serie C, εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και μεταφέρθηκε στην πολυκλινική Scotte της Σιένα. EPA, MARCO LEZZI




O κορωναϊός (COVID-19)… χτύπησε (και) στο ιταλικό ποδόσφαιρο, περνώντας την πόρτα της Serie C, στην περιοχή της Τοσκάνης.

Ένας παίκτης της Πιανέζε, ομάδα που αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Serie C, εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και μεταφέρθηκε στην πολυκλινική Scotte της Σιένα.

Ο ποδοσφαιριστής παρουσίασε συμπτώματα της γρίπης το περασμένο Σάββατο, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι, αλλά ήταν παρών στο μεσημεριανό γεύμα με την ομάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε επισκεφτεί τους γονείς του στην Εμίλια, με το τρένο.

O κορωναϊός (COVID-19) πέρασε και την… πόρτα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, ένας δημοσιογράφος, ο οποίος ταξίδεψε στο Μιλάνο με την Βαλένθια για την αναμέτρηση του Champions League με την Αταλάντα στις 19 Φεβρουαρίου (σ.σ. η ιταλική ομάδα επικράτησε με 4-1), διαγνώστηκε με κορωναϊό.

Πρόκειται για 44χρονο άνδρα, έναν από τους δημοσιογράφους που πήγαν στην ιταλική πόλη.

Μετά την επιστροφή του, παρουσίασε συμπτώματα συμβατά με την ασθένεια και οι πρώτες αναλύσεις επιβεβαίωσαν την παρουσία του ιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο ημέρες διευθυντής του νοσοκομείου της Βαλένθια ανακοίνωσε ότι υπήρχαν τέσσερα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού, από φιλάθλους της Βαλένθια που ταξίδεψαν στην Ιταλία για το ματς με την Αταλάντα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μιλάνο, Ιταλία

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι από χθες ο πολυνίκης προπονητής στη φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: