Ο Μπάιντεν αστειεύεται άκομψα με ψηφοφόρους παρά το στραπάτσο στην Άιοβα

File Photo: O Τζο Μπάιντεν. EPA/CJ GUNTHER




Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε το Σαββατοκύριακο με φραστικές επιθέσεις κατά των υπόλοιπων διεκδικητών του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών, ενόψει του σημερινού δεύτερου προκριματικού κύκλου στο Νιου Χάμσαϊρ.

Ο ίδιος ερωτήθηκε από μία νεαρή ψηφοφόρο γιατί οι ψηφοφόροι θα πρέπει να πειστούν ότι ο ίδιος μπορεί να κερδίσει μία εκλογή του σε παναμερικανικό επίπεδο, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα που είχε στο πρώτο προκριματικό κύκλο, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Άιοβα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ρώτησε την γυναίκα αν η ίδια έχει προηγούμενα βρεθεί σε μία τοπική συνέλευση των Δημοκρατικών.

Η ίδια απάντησε θετικά.

“Όχι δεν έχεις βρεθεί…[You’re a lying dog-faced pony soldier]” είπε αστειευόμενος ο Μπάιντεν. Τώρα θα πρέπει να είσαι ειλικρινής. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου…”

Οι σχολιαστές στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι ήταν ο τυπικός Μπάιντεν που αστειεύτηκε με μία φράση από τις ταινίες του Τζον Γουέιν, προκαλώντας γέλιο στο ακροατήριο.

Ωστόσο, μερικοί σχολιαστές και κάποιοι που βρίσκονταν εκτός της προεκλογικής συγκέντρωσης, βρήκαν την απάντηση πολύπλοκη ή ακόμη και προσβλητική.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ δρομολογούν τη δημιουργία αποθέματος ουρανίου, κόστους 150 εκατ. δολαρίων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: