Νέα “βόμβα” από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ: Ο Πούτιν βοηθά τον Μπέρνι Σάντερς στις εκλογές!!!

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος Μπέρνι Σάντερς. EPA, TANNEN MAURY
Η Ρωσία προσπαθεί να παρέμβει στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών για να βοηθήσει τον γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα.

Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα New York Times.

Ήδη αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ τον ενημέρωσαν πρόσφατα για τη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές, δήλωσε ο κ. Σάντερς την Παρασκευή.

Σε δήλωση του, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής κατάγγειλε τη Ρωσία, και αποκάλεσε τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ένα «αυταρχικό κακοποιό» και προειδοποίησε τη Μόσχα να παραμείνει μακριά από τις αμερικανικές εκλογές.

“Ας είμαστε σαφείς. Οι Ρώσοι θέλουν να υπονομεύσουν την αμερικανική δημοκρατία διαιρώντας μας και, αντίθετα από τον σημερινό πρόεδρο, είμαι σταθερά αντίθετος στις προσπάθειές τους και σε οποιαδήποτε άλλη ξένη δύναμη που θέλει να παρεμβαίνει στην εκλογή μας”, δήλωσε ο κ. Σάντερς.

Είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι ενημερώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα για το θέμα.

“Η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών μας ειπε ότι η Ρωσία παρεμβαίνει σε αυτήν την εκστρατεία αυτή τη στιγμή το 2020”, δήλωσε ο κ. Σάντερς από την πόλη Bakersfield, της Καλιφόρνιας, όπου επρόκειτο να διεξαγάγει μία προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών του Σαββάτου στη Νεβάδα. “Και αυτό που λέω στον κ. Πούτιν είναι τούτο: Αν είμαι εκλεγμένος πρόεδρος, να είστε βέβαιος ότι δεν θα μπορείτε να παρεμβαίνετε στις αμερικανικές εκλογές. ”

Το ελεύθερο να μιλήσουν δίνει ο Μπλούμπεργκ στις γυναίκες που υπέγραψαν “συμφωνίες μη κοινολόγησης”

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal