Νέα σύσκεψη για τους στημένους αγώνες στην Κύπρο: Υπό κράτηση Μασιάς-Κωνσταντίνου

File photo: Ο αντιπρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νικ Νικολάου, μίλησε για το οικονομικό πρόβλημα των ομάδων. Pixabay.com




Συνεχίζεται ο σάλος στο κυπριακό ποδόσφαιρο μετά τη σύλληψη ενός διαιτητή και ενός προέδρου ομάδας της Β’ κατηγορίας, ως υπόπτους για χειραγώγηση αγώνων.

Πρόκειται για τον διαιτητή του αγώνα Οθέλλος – Αγίας Νάπας, Ανδρέα Κωνσταντίνου, και του προέδρου της Αγ. Νάπας και πρώην διεθνή διαιτητή, Δημήτρη Μασιά.

  • Το δικαστήριο διέταξε την κράτηση των Μασιά και Κωνσταντίνου για οκτώ ημέρες και ο υπουργός δικαιοσύνης του νησιού, Γιώργος Σαββίδης, δήλωσε ότι ενημερώνεται για την υπόθεση, ενώ χθες ενημέρωσε προσωπικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για την πρόοδο των ανακρίσεων.

Μάλιστα ο Σαββίδης συγκάλεσε για σήμερα το πρωί νέα σύσκεψη για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο του νησιού. Στη σύσκεψη μετέχουν εκπρόσωποι της αστυνομίας, της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, του παγκύπριου συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, του συνδέσμου διαιτητών και του συνδέσμου προπονητών της Κύπρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ατρόμητος και Άρης διεκδικούν απόψε το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: