Mε Ναόμι Κάμπελ και ραπ διάθεση… η επίδειξης μόδας του Tommy Hilfiger στο Λονδίνο

Η εντυπωσιακή Ναόμι Κάμπελ άνοιξε την επίδειξη υπό τους ήχους ραπ μουσικής. Photo: ΚΥΠΕ




Η Ναόμι Κάμπελ άνοιξε την επίδειξη μόδας για τη συλλογή Φθινόπωρο 2020 του Tommy Hilfiger στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Μία ομάδα τραγουδιστών ραπ χόρευαν και έκαναν ρίμες πίσω της και το supermodel εμφανίστηκε με αθλητική φόρμα σε κίτρινο φωσφοριζέ και λευκό και αθλητικά παπούτσια στα ίδια χρώματα από τη συλλογή TommyXLewisXH.E.R συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας με τον Βρετανό οδηγό της Φόρμουλα 1, Λιούις Χάμιλτον.

Στη συλλογή, στη δημιουργία της οποίας συμμετείχε και η μουσικός και τραγουδίστρια της Ρ&Β, H.E.R. περιλαμβάνονται φούτερ μπλούζες με κουκούλα, bomber jackets, μακριά μπουφάν σε χακί χρώμα, διχτυωτά t-shirt φορεμένα με αθλητικά bra, συνδυασμένα με καπέλα και σακίδια.

Άλλες δημιουργίες, τα κλασσικά κομμάτια Hilfiger, όπως τα κολεγιακά πουλόβερ και τα μοτίβα με την αστερόεσσα σημαία φόρεσαν τα μοντέλα Γουίνι Χάρλοου, Τζόρτζια Τζάγκερ, Λίντσεϊ Ουίξσον,Τζούρνταν Νταν, ο Λούκα Σάμπατ, η Γιασμίν Λε Μπον και πολλοί άλλοι. Στο σόου που πραγματοποιήθηκε στην Tate Modern συμμετείχε και η κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ, Πίξι Γκέλντοφ.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής όχι μόνο έχει περάσει στην ιδέα `See-Now-Buy-Now` με τους πελάτες να μπορούν να αγοράσουν τα ενδύματα που βλέπουν στην πασαρέλα, αλλά έχει “επιστρατεύσει” και νέα ταλέντα, όπως η τραγουδίστρια-ηθοποιός, Zendaya, το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ και τώρα τον Λιούις Χάμιλτον για τις εντυπωσιακές συλλογές του.

Στις δημιουργίες που ξεχώρισαν ήταν οι αθλητικές φόρμες σε παστέλ ροζ, οι φόρμες εργασίας και η capsule συλλογή φτιαγμένη από οργανικό βαμβάκι που εντάσσεται στις προσπάθειες του brand να βελτιώσει τις πρακτικές βιωσιμότητας. “Το Λονδίνο είναι το επίκεντρο ωραίου και δημιουργικού κόμβου της μουσικής, της τέχνης και της μόδας” δήλωσε ο Τόμι Χίλφιγκερ πριν από την επίδειξη μόδας.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΒ/ΗΦ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Αστυνομικές έφοδοι και συλλήψεις στην Κίνα: Απτόητοι καταναλώνουν σκίουρους, νυφίτσες, σκυλιά και φίδια…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: