Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το καρναβάλι στην Πάφο

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το καρναβάλι στην Πάφο. ΚΥΠΕ, Κική Περικλέους




Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το «Παφίτικο Καρναβάλι», που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Δ. Πάφου.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με την είσοδο του Βασιλιά και Βασίλισσας του Καρναβαλιού- την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα.

Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στη Λεωφόρο Γ. Διγενή θα γίνει η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού με θέμα: «Καρναβάλι σε Ρυθμούς Κούβας », με τη συνοδεία της Σχολής Χορού Dance With Me Χριστίνας Καμπανέλα, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και των Μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου, η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Kennedy. Βασιλιάς θα είναι ο Ιάκωβος Χατζηβασίλης και Βασίλισσα η Αριλένα Κωνσταντίνου.

Ακολούθως, γύρω στις 7.00μ.μ., θα αρχίσει η Μεγάλη Συναυλία του Tonis Sfinos και της δεκαμελούς Ορχήστρας του.

Η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση αρμάτων και ομάδων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 15:00 το απόγευμα
.

Πριν από την έναρξη της Παρέλασης, στις 14:30μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζαχαρία Ευαγγέλου, θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες. Την παρέλαση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Μιχάλης Σοφοκλέους και Ξένια Κωνσταντινίδου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, στην αποκριάτικη παρέλαση θα πρέπει να προσκομίσουν την αίτηση συμμετοχής τους άμεσα. Η Πολιτιστική Υπηρεσία, δέχεται Αιτήσεις Συμμετοχής για την Αποκριάτικη Παρέλαση, στο τηλ.: 26932014 (ώρες 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ.) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] .

ΚΥΠΕ, Κική Περικλέους
Πάφος, Κύπρος

 

Εντυπωσιακά τα νέα ταχύπλοα «ανορθόδοξου πολέμου» του Πολεμικού Ναυτικού της Κύπρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: