«Μάξιμος Σαράφης»: Θα καταθέσω μόνο με ηλεκτρονικά μέσα αλλοίωσης των χαρακτηριστικών μου

File Photo: Από συνεδρίαση Προκαταρκτικής Επιτροπής. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Καταιγιστικές εξελίξεις προκαλεί η θεσμική πίεση που ασκεί η Προανακριτική επιτροπή της Βουλής τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς όλο και περισσότεροι κρίσιμοι παράγοντες της Δικαιοσύνης και της ΕΛΑΣ ενεργοποιούνται, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον τρόπο που στήθηκε η σκευωρία Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επί δύο εικοσιτετράωρα εξαφανισμένος προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» έδωσε σημεία ζωής και έστειλε νέα επιστολή στην Προανακριτική, ζητώντας να καταθέσει. Βέβαια, ο προστατευόμενος μάρτυρας επιμένει να ζητά την εξέτασή του με ηλεκτρονικά μέσα αλλοίωσης των χαρακτηριστικών του, ωστόσο είναι πλέον σαφές ότι μόνο η Επιτροπή μπορεί να καθορίσει τους όρους και τον τρόπο κατάθεσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Προανακριτική δεν πρόκειται να δεχθει το αίτημα του «Μάξιμου Σαράφη» και θα επιμείνει στην δια ζωσης εξέταση. «Δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπά τους. Μας ενδιαφέρουν οι απαντησεις σε κρίσιμα ερωτηματα και, για να έχουμε απαντήσεις πραγματικές, πρέπει να τους εξετάσουμε στον ίδιο χώρο» αναφέρει μέλος της Επιτροπής.

Πηγή: prototema.gr

 

Το παρασκήνιο της αναμονής του «Μάξιμου Σαράφη» στη ΓΑΔΑ: Τι λένε μέλη της προανακριτικής

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal