Λίβερπουλ και Σαλάχ συναποφασίζουν αν ο Αιγύπτιος θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς

File Photo: Ο Μοχάμετ Σάλαχ. EPA/PETER POWELL




Η πιθανή συμμετοχή του Mοχάμετ Σαλάχ με τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα είναι μια απόφαση που θα πάρουν ο παίκτης και η ομάδα του, Λίβερπουλ, είπε ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της Αιγύπτου.

Οι αναφορές των ΜΜΕ σχετικά με την ένταξη του Σαλάχ σε μια προεπιλογή 50 παικτών, οδήγησαν σε εικασίες ότι η Λίβερπουλ θα μπορούσε να είναι χωρίς τον Σαλάχ στην έναρξη της επόμενης σεζόν της Premier League.

Όμως ο Αιγύπτιος προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας, Σάβκι Γκαρίμπ είπε ότι δεν θα μπορούσε να αναγκάσει τον παίκτη να συμμετάσχει.

«Η συμμετοχή του Σαλάχ με την ομάδα της Αιγύπτου στο Τόκιο είναι απόφαση που θα ληφθεί μόνο από τον Σαλάχ, την ομάδα της Λίβερπουλ και τον προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ», δήλωσε.

«Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε τον Σαλάχ να συμμετάσχει μαζί μας, επειδή οι κανονισμοί της FIFA δεν τον υποχρεώνουν να συμμετάσχει».

Όπως είναι γνωστό, το Ολυμπιακό τουρνουά διεξάγεται με ομάδες παικτών κάτω των 23 ετών, αλλά επιτρέπονται μέχρι τρεις παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας σε κάθε ομάδα.

Με πληροφορίες από Reuters, μέσω ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ατρόμητος και Άρης διεκδικούν απόψε το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: