Κόρη και σύζυγος αποχαιρετούν τον δικό τους Κώστα: Συγκινούν τα μηνύματά τους [video,photos]

Ο Κώστας Βουτσάς με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού. Photo via Facebook, @kostasvoutsas.official




Συγκίνηση προκαλούν οι αναρτήσεις της Αλίκης Κατσαβού και της Θεοδώρας Βουτσά, συζύγου και κόρης του μεγάλου ηθοποιού, λίγες ώρες μετά το θάνατό του.

Η σύζυγος του ηθοποιού και μητέρα του μικρού Φοίβου, Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο Open και την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» για την μεγάλη της αγάπη και την απώλεια που βιώνει: «Ο Κώστας απέδειξε το μεγαλείο του ακόμα και σ’ αυτήν την τελευταία μάχη κι ο λόγος που με ακούτε είναι γιατί αγαπούσε τον κόσμο και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη του για τον Κώστα. Επικοινώνησα μαζί του με τον τρόπο που επικοινωνούσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή… Ολες τις λεπτομέρειες τις άλλες να τις αφήσουμε για το μέλλον που θα είμαι κι εγώ πιο ψύχραιμη».

Λίγο νωρίτερα η Αλίκη Κατσαβού είχε γράψει στο instagram: «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα.»

Η ανάρτηση της κόρης του, Θεοδώρας 

Η κόρη του, Θεοδώρα τον αποχαιρέτησε και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, στη λεζάντα της οποίας αρκέστηκε να γράψει μόνο: «Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος» .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer (@theodoravoutsa) στις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: