Κόμπι Μπράιαντ: Ράγισαν καρδιές στο “αντίο” των Lakers στο δικό τους και παντοτινό 24 [videos]

Οι παίκτες των Lakers κράτησαν σιγή 24,2 δευτερολέπτων…. EPA/ETIENNE LAURENT SHUTTERSTOCK OUT




Στιγμές δέους για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ στο “σπίτι του”,  το Staples Center στην τελετή που έγινε από τους Λέικερς στην μνήμη του.

Το Λος Άντζελες και κυρίως η οικογένεια των Λέικερς και ο κόσμος της ομάδας είπαν το δικό τους  αντίο στον τεράστιο Κόμπι Μπράιαντ.

Τα φώτα έσβησαν, και σε ένα μαύρο φόντο τα φλας έκαναν μυστηριακή την ατμόσφαιρα με τους Λέικερς να αποχαιρετούν τον δικό τους άνθρωπο και τον δικό τους θρύλο, αλλά και την κόρη του, Τζιάνα…

 

 

 

 

 

Τα δάκρυα και το «αντίο» του  ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα, την στιγμή που οι Λέικερς αποχαιρετούσαν τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον «Βασιλιά» να μιλάει για τον φίλο του…

Και οι πιο δυνατοί λύγισαν μπροστά στον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ. Έτσι και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άντεξε στο «αντίο» των Λέικερς στον Κόμπι και την Τζιάνα πριν το παιχνίδι με τους Μπλέιζερς.

Ο «Βασιλιάς» δάκρυσε πριν πάρει για λίγα λεπτά τον λόγο και πει το δικό του… αντίο. Συγκεκριμένα, είπε εμφανώς φορτισμένος: «Είχα ετοιμάσει έναν λόγο, αλλά τα πετάω όλα και θα τα πω όπως βγαίνουν από την καρδιά μου. Απόψε γιορτάζουμε το παιδί που ήρθε εδώ στα 18 του, αποσύρθηκε στα 38 του και έγινε ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Στα λόγια του Κόμπι… Mamba Out. Αλλά στα δικά μας, δεν θα σε ξεχάσουμε, θα ζεις αδελφέ μου»».

Η τελετή είχε ξεκινήσει  με τον γνωστό τραγουδιστή Usher να τραγουδά με την παράλληλη προβολή ενός βίντεο για τον θρυλικό αρχηγό των Λέικερς. Άπαντες λύγισαν ξεσπώντας σε δάκρυα.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: