Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών ο άνθρωπος που πούλησε τη θανατηφόρα δόση στον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης (Κ) εξέρχεται της Μητρόπολης Αθηνών κατά τη διάρκεια της κηδείας του γιού τους Σωκράτη Κόκκαλη, Αθήνα, Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Ένας άνδρας από το Οχάιο καταδικάστηκε σε εγκλεισμό 15 χρόνων, στην ομοσπονδιακή φυλακή για την πώληση κοκαΐνης με ηρωίνη και φεντανύλ σε γιο Έλληνα δισεκατομμυριούχου που βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Κλίβελαντ.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press ο Terry Lee Christian, 36 ετών, κηρύχθηκε ένοχος τον περασμένο Οκτώβριο με κατηγορίες σχετικά με την πώληση των ναρκωτικών ουσιών που σκότωσαν τον 34χρονο Σωκράτη Σ. Κοκκάλη τον Ιούλιο του 2018 καθώς και για τη χρήση κινητού τηλεφώνου σε μια συναλλαγή ναρκωτικών. Καταδικάστηκε την Τετάρτη από ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Κλίβελαντ.

Ο Christian πούλησε τα φάρμακα στον Κόκκαλη έξω από το καζίνο Jack Cleveland, σύμφωνα με τις αρχές. Ο Christian δήλωσε στην ακρόασή του ότι θεωρούσε ότι τα ναρκωτικά περιείχαν μόνο κοκαΐνη. Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης ήταν στο Κλίβελαντ για επιχειρηματικές επαφές.

Ο πατέρας του Κόκκαλη, Σωκράτης Π. Κόκκαλης, είναι ο ιδρυτής μιας ελληνικής τηλεπικοινωνιακής εταιρείας και πρώην πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Π.Κ. Ο γιος του ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας.

Πηγή: Washington Post

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: