Καμμένος σε Τσίπρα: Κάντο όπως ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου, διώξε τα βαρίδια, ίδρυσε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα

Από τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στον Νίκο Χατζηνικολάου. Φωτογραφία ANT1




Να φτιάξει σοσιαλδημοκρατικό κόμμα συμβουλεύει τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος.

Ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, του Νίκου Χατζηνικολάου, είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να κάνει ό,τι έκανε στο παρελθόν, τόσο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με την ΕΡΕ, όσο και ο Ανδρέας Παπανδρέου με την Ένωση Κέντρου.

Δηλαδή, να διώξει όσους διαφωνούν με την αλλαγή του κόμματος και προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου σοσιαλδημοκρατικού φορέα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αν και αριστερός, έδειξε ότι κολλάει με τη σοσιαλδημοκρατία είπε. Ας τους χαρίσει την Κουμουνδούρου, να την κάνουν μαυσωλείο πρόσθεσε.

Να τους πει ή μαζί μου ή τον δρόμο σας τόνισε.

Παράλληλα, ζήτησε να μιλήσουν Τσίπρας και Μητσοτάκης γιατί η χώρα περνά δύσκολες ώρες στα εθνικά θέματα. Συμπλήρωσε ότι πρέπει να συμφωνήσουν σε μια κοινή γραμμή στα εθνικά.

Κατά τα λοιπά, είπε ότι μιλά στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Τσίπρα και δεν μετάνιωσε για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άφησε αιχμές για τον Γιάννη Βαρουφάκη, λέγοντας ότι συμφωνούσε με τον Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ο Πάνος Καμμένος, είπε ότι κάποιοι τον «πούλησαν» ενώ τους εμπιστεύτηκε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στην πολιτική.

HELLAS JOURNAL

 

Πως μπορεί να λέγεσαι “Μη Κυβερνητική Οργάνωση” (ΜΚΟ) όταν σε ενισχύουν οικονομικά κυβερνήσεις;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: