Ικανοποίηση Καρέρα, εκνευρισμένος ο Ένινγκ για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ




Ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του κράτησε για ένα ακόμη παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα, εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League.

«Το ότι δε δεχθήκαμε γκολ σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά. Το ποδόσφαιρο είναι έντεκα παίκτες που κάνουν άμυνα και επίθεση», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός για να συμπληρώσει για την εικόνα του αγώνα:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δώσαμε τη μάχη μας, όμως δε διαχειριστήκαμε σωστά την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο στην αντεπίθεση. Το θετικό είναι πως ούτε κινδυνέψαμε πολύ, άρα κάναμε έναν καλό αγώνα. Για τις αποφάσεις του διαιτητή δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Πιστεύω πως στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί διαιτητές».

Από την άλλη πλευρά, ο Μίχαελ Ένινγκ στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. «Αυτό που με θυμώνει είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι. Στο τέλος μας έλειψε η φρεσκάδα. Στο πρώτο λάθος δεχθήκαμε το γκολ και αυτό έδωσε την κατεύθυνση στο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής που στη συνέχεια σχολίασε και τον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε.

«Αν θέλαμε να κερδίσουμε, έπρεπε να παίξουμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και αυτή ήταν που παρατάξαμε και την Πέμπτη. Η ξαφνική αλλαγή του Ιντέγε ήταν πρόβλημα για εμάς γιατί δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε σε αυτή την αναγκαστική αλλαγή. Η πρώτη αίσθηση πάντως δείχνει πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό».

Ο Ένινγκ σχολίασε, ωστόσο, και τις διαιτητικές αποφάσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πικραμένος από όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο από τους διαιτητές. Από τους παίκτες μου και την προσπάθειά τους είμαι ικανοποιημένος. Κάποιες αποφάσεις, όμως, που ήταν υπέρ μας, δόθηκαν εις βάρος μας. Και είναι παράξενο γιατί έχει μπει και η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα μάλλον δεν έγινε σωστή χρήση της. Ο συγκεκριμένος διαιτητής σήμερα δεν είχε την ποιότητα να διευθύνει την αναμέτρηση».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πολύτιμο «διπλό» για τη συνέχεια πήρε η ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: Νίκησε 0-1 τον Άρη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: