Η στήριξη της οικογένειας ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης Αναστασιάδη

O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος. Φωτογραφία, ΚΥΠΕ
Ψηλά στις προτεραιότητες η στήριξη της οικογένειας τόνισε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος.

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει θέσει ψηλά στις προτεραιότητες της την στήριξη της οικογένειας την οποία είναι αποφασισμένη να θωρακίσει, τόνισε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, σε χαιρετισμό του στην μουσική βραδιά της Επαρχιακής Γραμματείας Πολυτέκνων Αμμοχώστου.

Ο κ. Καρούσος είπε ότι η στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη και αυτή η κυβέρνηση εργάζεται με στόχο να αμβλύνει τις οποιεσδήποτε δυσκολίες υπάρχουν, προσθέτοντας ότι οι πολύτεκνες οικογένειες αποτελούν το αντίδοτο στην υπογεννητικότητα.

«Η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος αποτελεί θέμα υψίστης σημασίας και για αυτό θεωρώ ότι εσείς, ως μέλη των πολύτεκνων οικογενειών, επιτελείτε ένα έργο εθνικό», υπογράμμισε.

Ο Υπουργός Μεταφορών είπε ακόμη ότι μία εύρωστη οικονομικά κοινωνία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία του λαού και την ασφάλεια που μπορεί να νιώσει ο πολίτης στο μέλλον και για αυτό και η οικονομική ανάπτυξη είναι για εμάς εκ των ων ουκ άνευ, όπως είπε, «καθότι η βελτίωση της οικονομίας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, πέραν από συγκοινωνούντα δοχεία, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες για την κυβέρνηση Αναστασιάδη».

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Στην επαναδραστηριοποίηση της συμφωνίας Αιγύπτου, Ελλάδας, Κύπρου για την κρουαζιέρα, αναφέρεται η Egypt Today

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal