Η Ατλέτικο υποχρέωσε τη Λίβερπουλ στην δεύτερη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις

Από το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ. EPA, RODRIGO JIMENEZ




Πρώτο βήμα για τους «8» έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Νίκησε με 1-0 τη Λίβερπουλ.

Η «μεταμορφωμένη», σε σχέση με την εικόνα της στην La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης, υποχρέωσε την Λίβερπουλ στην δεύτερη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις (η πρώτη από τη Νάπολι την φάση των ομίλων) από την έναρξη της περιόδου.

Το γκολ του Σαούλ στο 4ο λεπτό, μετά τη σύγχυση στα καρέ των «κόκκινων», χάρισε στους «ροχιμπλάνκος» τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί των πρωταθλητών Ευρώπης στο «Μετροπολιτάνο» και ταυτόχρονα το προβάδισμα για την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 11 Μαρτίου στο «Άνφιλντ».

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το γκολ που πέτυχε στο ξεκίνημα του ματς διαχειρίστηκε άψογα το ματς και μπορεί να κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος από την κεφαλιά του Σαλάχ και το σουτ του Χέντερσον, αλλά σε γενικές γραμμές εξουδετέρωσε τα ατού των αντιπάλων κι έφτασε απόλυτα δίκαια στη νίκη.

Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Κίτρινες: Κορέα – Μανέ, Γκόμεζ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι, Κόκε, Σαούλ, Τόμας, Λεμάρ (46΄ Λιορέντε), Κορέα (77΄ Ντιέγκο Κόστα), Μοράτα (70΄ Βιτόλο).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον (80΄ Μίλνερ), Βαϊνάλντουμ, Μανέ (46΄ Οριτζί), Σαλάχ (72΄ Τσαμπερλέιν), Φιρμίνο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Συνάντηση Γεραπετρίτη – Γραμμένου ενόψει της άφιξης των εκπροσώπων FIFAκαι UEFA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: