H Ericsson αποσύρει συμμετοχή της από έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών λόγω του κοροναϊού

Τα κεντρικά γραφεία της Ericsson. EPA, Fredrik Sandberg, TT SWEDEN OUT




H Ericsson αποσύρει την συμμετοχή από την μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών στο κόσμο λόγω του κοροναϊού.

Την απόσυρση της από την φετινή διοργάνωση της μεγαλύτερης έκθεσης ψηφιακών επικοινωνιών και νέων τεχνολογιών διεθνώς, το Mobile World Congress που πραγματοποιείται σε μερικές ημέρες στην Βαρκελώνη, ανακοίνωσε η Ericsson, ένας από τους μεγαλύτερους εκθέτες της διοργάνωσης.

Η ευθύνη της Ericsson για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και άλλων ενδιαφερομένων είναι η κορυφαία προτεραιότητα της εταιρίας. Λόγω της εμφάνισης του κοροναϊού, η Ericsson έλαβε την απόφαση να αποσύρει την συμμετοχή του Mobile World Congress 2020, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών δεν μπορούν να διασφαλιστούν, αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Μετά από εκτεταμένη αξιολόγηση των κινδύνων, η Ericsson αποφάσισε να λάβει περαιτέρω προληπτικά μέτρα αποσύροντας τη συμμετοχή της από το MWC Barcelona 2020, το μεγαλύτερο γεγονός στον κλάδο των ψηφιακών τηλεπικοινωνιών, αναφέρει η εταιρία. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει επίσης ότι οι διοργανωτές του MWC έχουν κάνει ό, τι μπορούν για να ελέγξουν τον κίνδυνο, ωστόσο, ως ένας από τους μεγαλύτερους εκθέτες, η Ericsson έχει χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά στην αίθουσα και ακόμη και εάν ο κίνδυνος είναι χαμηλός, η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών της.

Ο κ. Börje Ekholm, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ericsson, επισήμανε ότι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών της και άλλων ενδιαφερομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά της. Αυτή δεν είναι μια απόφαση που έχουμε πάρει εύκολα, ανυπομονούσαμε να παρουσιάσουμε τις τελευταίες μας καινοτομίες στο MWC στη Βαρκελώνη. Είναι πολύ ατυχές, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πιο υπεύθυνη επιχειρηματική απόφαση είναι να αποσύρουμε τη συμμετοχή μας από το φετινό γεγονός.

Άλλες δύο μεγάλες εταιρίες ανακοίνωσαν επίσης την απόσυρση της συμμετοχής από το μεγαλύτερο γεγονός του κόσμου στον τομέα των ψηφιακών επικοινωνιών που συγκεντρώνει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, 2.500 κορυφαίες εταιρίες και περισσότερους από 3.000 δημοσιογράφους.

Η Ericsson τα τελευταία χρόνια είχε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά περίπτερα και στη διάρκεια της διοργάνωσης προχωρούσε σε σημαντικές ανακοινώσεις για νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με διεθνή απήχηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πέντε Βρετανοί προσβλήθηκαν από τον κοροναϊό στη Γαλλία, δήλωσε η υπουργός Υγείας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: