Γκολ στην καρδιά ή στο τερέν; Τρεις δυνατοί ευρωπαϊκοί αγώνες παίζουν απέναντι στον Άγιο Βαλεντίνο




Ρομαντικό δείπνο για δύο ή ποδοσφαιρική βραδιά με φίλους; Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου απόψε έχει σκληρό ανταγωνισμό από τις La Liga, Bundesliga και Premier League.

Οι αναμετρήσεις Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουλβς-Λέστερ θέτουν σε δίλημμα τους δεσμευμένους ποδοσφαιρόφιλους, οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο θεό του έρωτα ή τους μετρ της μπάλας. Όσοι κατορθώσουν να μεταθέσουν τα ρομαντικά σχέδιά τους για μία από τις επόμενες βραδιές ή να συνδυάσουν δείπνο στο σπίτι με κεριά και κλεφτές ματιές στην τηλεόραση, μπορούν δοκιμάσουν την τύχη τους και για να ποντάρουν στα τρία παιχνίδια.

Πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για τους αγώνες Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουλβς-Λέστερ, μεταξύ άλλων, για τα συνολικά κόρνερ, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τα πολλαπλά σκορ, τη διαφορά νίκης, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα μονά/ζυγά γκολ, τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα σε όλα τα παιχνίδια, με την ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: