Για τον αγώνα-ρεβανς με τον ΠΑΟ προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Πέλκας, Βιεϊρίνια, Καντουρί

Ο Μίροσλαβ Στοχ είχε αποκαλύψει ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ήδη βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Photo via Facebook, @PAOKFOOTBALL




Πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι σήμερα η πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και για τον λόγο αυτό, η προσοχή του τεχνικού Αμπέλ Φερέϊρα και παικτών του, επικεντρώνεται στον αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης (12/2) κατά του ΠΑΟ.

  • Η μίνι -διήμερη- προετοιμασία- θα είναι στοχευμένη στον επαναληπτικό αγώνα με τους “πράσινους” και η διαφύλαξη του 2-0 του πρώτου προημιτελικού αγώνα. Στον αγώνα αυτόν ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει πλήρη την ομάδα στην διάθεση του πλην των αναγκαστικά απόντων, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ. Μάλιστα η επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, δίνει μια επί πλέον λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή ενώ επιστρέφουν και οι Πέλκας, Βιεϊρίνια.

Ομως τον Πορτογάλο τεχνικό απασχολεί ήδη και η αναμέτρηση του Σαββάτου στο AEL Fc με την Λάρισα, όπου θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Μίσιτς και Μπίσεσβαρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και σύμφωνα με το νέο κανονισμό δεν μπορούν να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής σε κάποιο από τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός από αυτό που ακολουθεί, δηλαδή με την ΑΕΛ.

Ο ξένος τεχνικός μάλιστα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως η ομάδα του έχει απολύτως περιορισμένα χρονικά περιθώρια ανάπαυσης μετά τον αγώνα της Τετάρτης αφού σε τρεις μέρες θα κληθεί να δώσει έναν ακόμα σημαντικό και καθοριστικό αγώνα στην Λάρισα,που επίσης προϋποθέτει και μια εκτός Θεσσαλονίκης μετακίνηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

«Πάτησε γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ: Νίκησε τον ΟΦΗ με 4-0 στην Τούμπα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: