“Φτερά” έκαναν μέσα σε δύο ώρες τα εισιτήρια του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Σφυρίζει ο Γερμανός Στίλερ

Εξαντλήθηκαν σε δύο ώρες τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Photo via Facebook, @PAOKFOOTBALL




Μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως τα περίπου 7.000 εισιτήρια που βγήκαν στην αγορά για την αναμέτρηση της 23ης Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό έχουν βρει κάτοχο.

Η προπώληση ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε σχεδόν δυο ώρες αργότερα. Το βράδυ της Κυριακής, η Τούμπα θα έχει την πληρότητα που παρουσιάζει στις περιπτώσεις των σημαντικών αγώνων του ΠΑΟΚ, όπως αυτό που ακολουθεί.

Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ «σφυρίζει» στο ντέρμπι
Δύο ήττες και μία ήττα, μετρά ο Ολυμπιακός με διαιτητή τον 38χρονο (2/7/1981) Γερμανό νομικό, Τομπίας Στίλερ, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής στην Super League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (23/2, 19:30). Αυτή, θα είναι η πρώτη φορά που θα «σφυρίξει» σε αγώνα του ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός ήταν διαιτητής στις ήττες του Ολυμπιακού από την Αστάνα (4-1/20.10.16), στη φάση των ομίλων του Europa League 2016/17 και από την Γιουβέντους (2-0/27.9.17) στη φάση των ομίλων του Champions League 2017/18, αλλά και στην νίκη επί της ΑΕΚ (4-1/17.2.19) για την ελληνική Super League την περασμένη σεζόν.

Έχει «σφυρίξει» επίσης στον αγώνα της εθνικής μας με την Ουγγαρία (1-0/12.10.18) για τον τρίτο όμιλο του Νations League.

Διαιτητής πρώτης κατηγορίας και όχι elite της UEFA, ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην αυριανή συνάντηση των «32» του Europa League ανάμεσα σε Γουλβς και Εσπανιόλ.

Την τρέχουσα σεζόν έχει διαιτητεύσει συνολικά 23 αγώνες, εκ των οποίων τρεις στο Champions League, δύο στο Europa League, 11 στην Bundesliga, πέντε στη Β΄ κατηγορία της Γερμανίας και δύο στο γερμανικό Κύπελλο.

Σε αυτό το διάστημα, ο Στίλερ έδειξε 76 κίτρινες κι επτά κόκκινες κάρτες, ενώ υπέδειξε και έξι πέναλτι.

Επέστρεψαν Γιαννούλης και Βιεϊρίνια
Στο μεταξύ, ανεβάζει ρυθμούς προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ ενόψει του πυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο προπονητής Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του αφιέρωσαν την σημερινή προπόνηση κυρίως στην τακτική με έμφαση στο δημιουργικό αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι με ουσιαστικό αντικείμενο την δημιουργία κυριαρχικού παιχνιδιού και την διεκδίκηση της νίκης. Το θετικό είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην των Κρέσπο, Ζαμπά που βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας.

Έτσι οι Δημήτρης Γιαννούλης και Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκαν κανονικά, μετά τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες, και θα είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι για το ματς της Τούμπας.

Αυστηρά τα μέτρα για το ντέρμπι
Αναφορικά με τα μέτρα τάξης και προστασίας του γηπέδου της Τούμπας, όπως έγινε γνωστό ο ΠΑΟΚ θα πάρει τα αυστηρότερα δυνατά μέτρα για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής.

Έτσι πρόκειται να απλωθεί δίχτυ προστασίας σε όλες τις θύρες του γηπέδου, για την παρεμπόδιση ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Στις εισόδους του γηπέδου της Τούμπας θα υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, και έτσι κρίνεται απαραίτητο να έχουν όλοι την ταυτότητά τους διαθέσιμη.

Εφόσον διαπιστωθεί ότι το αναγραφόμενο όνομα στο εισιτήριο είναι διαφορετικό από αυτό της ταυτότητας, τότε θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται σε όλες τις θύρες της Τούμπας δειγματοληπτικά στις θύρες 4-5-6-7-8 και αυστηρότερα στις κεντρικές εισόδους 1-2-3 και στο κτήριο VIP πίσω από αυτές.

Τέλος, κατατέθηκε σήμερα ο φάκελος 900 σελίδων στα γραφεία του τμήματος Μητροπολιτικού σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για το πλήρες πλάνο κατασκευής της νέας Τούμπας που αποτελεί το επόμενο βήμα για την έκδοση άδειας του σχετικού έργου, που σύντομα αναμένεται να πάρει τον δρόμο της τελικής μορφής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόναχο, Γερμανία
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Κύπελλο Ελλάδας: Κρίνεται το τέταρτο εισιτήριο των ημιτελικών στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: