Επίθεση χουλιγκάνων στο ταξί των διαιτητών του ΠΑΟ – Μπαρτσελόνα: Τραυματίστηκε ο Λαμόνικα

Ο Ιταλός διαιτητής της Euroleague Luigi Lamonica φωτογραφία via facebook.com/luigilamo/photos




Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το ταξί που μετέφερε τους διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Μετά το τέλος της συνάντησης για την 25η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ, οι τρεις διαιτητές (Λαμόνικα, Γιαβόρ, Μόγκουλκοτς), καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας της διοργάνωσης, Νίκος Πιτσίλκας, επιβιβάστηκαν σε ταξί για να μεταβούν στο ξενοδοχείο τους. Στη διαδρομή, ωστόσο, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανάκι, οι οποίοι έσπασαν το πίσω τζάμι από το ταξί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λαμόνικα.

Στη συνέχεια ο 54χρονος Ιταλός ρέφερι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, προκειμένου να πάρει καταθέσεις, και άνοιξε φάκελος για την υπόθεση, ενώ εκεί μετέβησαν επίσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, και η υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας της Euroleague, Θάλεια Μήτση. Ο Λαμόνικα πήρε χθες βράδυ εξιτήριο, ενώ σήμερα το πρωί έφυγε από την Ελλάδα, αφού πήγε με τη συνοδεία αστυνομικών στο αεροδρόμιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: