Επικρατεί ο Ντόναλντ Τραμπ στην εσωκομματική ψηφοφορία των Ρεπουμπλικάνων στο Νιου Χαμσάιρ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά την τελετή υπογραφής της Υποστήριξης των Βετεράνων στο Λευκό Οίκο. EPA/Chris Kleponis / POOL




Όπως θεωρείτο δεδομένο, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προβλέπεται πως επικρατεί με χαρακτηριστική άνεση στην εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων στο Νιου Χαμσάιρ.

Τα δεδομένα σύμφωνα με έξιτ πολ τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιοποίησε η εταιρεία Edison Research για την ανάδειξη του υποψήφιου της παράταξης στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου που διεξήχθη χθες στην πολιτεία Νιου Χαμσάιρ δείχνουν άνετη επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Το έξιτ πολ, που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο πριν κλείσουν τα εκλογικά κέντρα στην πολιτεία, φέρει τον Τραμπ να προηγείται με το 86,6% των ψήφων, ενώ ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Γουίλιαμ Γουέλντ εξασφάλισε 8,2% και λοιποί υποψήφιοι 2,8%.
Η Edison Research είναι πάροχος δεδομένων έξιτ πολ και ροών αποτελεσμάτων εκλογικών αναμετρήσεων που αναμεταδίδονται απευθείας πολλών μεγάλων ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς και των τηλεοπτικών δικτύων ABC News, CBS News, CNN και NBC News.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Καυγάς Τραμπ – Μπλούμπεργκ: Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για ρατσισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: