Επιδρομή του Ρουβίκωνα σε ιατρείο γνωστού ψυχιάτρου: Απειλές για την υπόθεση Φλώρου

File Photo: O Αριστείδης Φλώρος. ΑΠΕ-ΜΠΕ,Παντελής Σαίτας




Χθες το βράδυ (12/2) στο Θησείο, έγινε επιδρομή του Ρουβίκωνα σε ιατρείο γνωστού ψυχιάτρου, ο οποίος τυγχάνει να έχει και την ιδιότητα του διευθυντή της ψυχιατρικής μονάδας των φυλακών Κορυδαλλού. Τα μέλη του Ρουβίκωνα κατέγραψαν και ανέρτησαν ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου φωνάζουν στον ψυχίατρο και τον απειλούν.

Όπως γράφει το ethnos.gr, σε κείμενο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι ο ψυχίατρος αυτός είναι αυτός που βεβαίωσε ψυχική νόσο στον Αριστείδη Φλώρο για την υπόθεση Energa.

«Είναι μερικές περιπτώσεις που μια σειρά ασχήμιες του κόσμου της εξουσίας συναντιούνται δημιουργώντας ένα μοναδικό χαρμάνι αθλιότητας.(…) Ο γιατρός αυτός εδώ και έξι χρόνια με προεδρικό διάταγμα ανέλαβε χρέη επόπτη του Ψυχιατρικού Τμήματος των φυλακών Κορυδαλλού (…) Πρόσφατα βεβαίωσε ψυχική νόσο στον καπιταλιστή Φλώρο που έφαγε εκατοντάδες εκατομμύρια από αθώους πολίτες σε μια πρώτη δημόσια επίδειξη του τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση της ενέργειας… Ο φλώρος αποφυλακίστηκε… Δεκαετίες τώρα οι ισχυροί πάντα αποφυλακίζονται, όμορφα και χαλαρά, το ποιον νόμο χρησιμοποιούν είναι τελικά αδιάφορο…».

ΕΘΝΟΣ

Καταγράψτε ζημιές από μετανάστες και πρόσφυγες για να αποζημιωθείτε, λέει η κυβέρνηση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: