Ενοχλεί τους Τούρκους η επίσκεψη Παρλί στην Αθήνα: Υπερπτήσεις στο Αιγαίο, ενώ η Γαλλίδα βρίσκεται στο ΥΠΕΘΑ

File Photo: Μαχητικά F-16 της Π.Α σε ετοιμότητα. Φωτογραφία, πηγήQ Πολεμική Αεροπορία




Δεν μπορούν να … χωνέψουν οι Τούρκοι τη στήριξη της Γαλλίας σε Αθήνα και Λευκωσία, έναντι των παρανομιών τους σε αέρα και θάλασσα. Το πρωί της Δευτέρας και ενώ η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί πραγματοποιεί συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό της στο ΥΠΕΘΑ, τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι.

Συγκεκριμένα: ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 09:57, ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΣΤΑ 20.000 ΠΟΔΙΑ.

Η υπουργός Αμυνας της Γαλλίας θα έχει δύο συναντήσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο κρατών σε θέματα Αμυνας. Μετά τη συνάντηση που είναι σε εξέλιξη με τον κ. Παναγιωτόπουλο στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κ. Παρλί, σε συνέντευξή της ανέφερε πως η Γαλλία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την Ελλάδα στις εντάσεις που υπάρχουν με την Τουρκία στο Αιγαίο, αλλά και στην ανατολική Μεσόγειο και μάλιστα καταδίκασε το μνημόνιο Τουρκίας και Λιβύης.

Hellas Journal

Φλοράνς Παρλί: Η Γαλλία στηρίζει Κύπρο και Ελλάδα: Θα τις βοηθήσει και στην αντιμετώπιση των εντάσεων στο Αιγαίο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: