Εχεις κορωναϊό; Εφυγες!: Βαθιά ανθρώπινη η Χόνβεντ απέλυσε τον προπονητή της λόγω του ιού

Φωτογραφία του απολυθέντος προπονητή από το site της ομάδας www.honvedfc.hu




Η εξάπλωση του κορονοϊού προκαλεί εύλογα ανησυχία, αλλά δυστυχώς και πανικό. Στην Ουγγαρία μάλιστα είχαμε την πρώτη απόλυση προπονητή, για προληπτικούς λόγους στην προσπάθεια για τον περιορισμό της επιδημίας…

Η διοίκηση της Χόνβεντ, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ανακοίνωσε την απόλυση του Ιταλού τεχνικού της, Τζουζέπε Σανίνο, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του, την περασμένη σεζόν, στον πάγκο του Λεβαδειακού, επικαλούμενη πως αποτελεί μέτρο προστασίας της ομάδας από την εξάπλωση του ιού! Η Ιταλία έχει 400 κρούσματα, κυρίως στις περιοχές της Λομβαρδίας και της Βένετο, και η ανακοίνωση της ουγγρικής ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η αντικατάσταση του Σανίνο και του βοηθού του, Αλεσάντρο Ρετσέντι, κρίθηκε αναγκαία επειδή μπορεί να έχουν έρθει σ’ επαφή με ανθρώπους, που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα του ιού. Η Χόνβεντ είναι δεσμευμένη στην αποτροπή της εξάπλωσης των κρουσμάτων. Γι’ αυτό το λόγο για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία για να προστατεύσουμε την ομάδα, τους παίκτες και τους φιλάθλους». Ο 62χρονος λοιπόν Σανίνο προσλήφθηκε τον περασμένο Μάιο και απολύθηκε χθες για… προληπτικούς λόγους.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Βουδαπέστη, Ουγγαρία 

Ετοιμάζουμε μεγάλο σχέδιο για πιθανό σεισμό στην Κωνσταντινούπολη λέει ανοιχτά ο Τούρκος υπ. Εσωτερικών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: