Διεκόπη εκδήλωση του Μάκη Βορίδη στη Βέροια λόγω… ΠΑΟΚ: Αναγκάστηκε να αποχωρήσει ο υπουργός

Σύμφωνα με το veriotis.gr έξω από το Επιμελητήριο συγκεντρώθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, ο υπουργός αποχώρησε για λόγους ασφαλείας. Photo via YouTube
Με συνθήματα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της κυβέρνησης οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν πορεία στη Βέροια διαμαρτυρόμενοι για άλλη μια φορά για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημέρων.

Οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα λόγω της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ομάδας και μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας συνεχίζονται. Έτσι, σήμερα, και μετά από το μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, οι φίλοι του Δικεφάλου προέβησαν σε μια ακόμη διαμαρτυρία, τούτη τη φορά στη Βέροια, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη σύσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη με τοπικούς φορείς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βέροιας veriotis.gr, λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου (1/2), έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας συγκεντρώθηκαν δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ έριξαν κροτίδες και άναψαν πυρσούς.

Παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία που υπήρχε στο χώρο καθώς ουσιαστικά οι φίλοι του Δικεφάλου περιορίστηκαν, ο υπουργός αποχώρησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα η σύσκεψη να διακοπεί οριστικά. Στη συνέχεια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ειρηνική πορεία στο κέντρο της πόλης.

Με πληροφορίες από ethnos.gr / sdna.gr και veriotis.gr

Η κυβέρνηση ασχολείται με το …ποδόσφαιρο: Συναντήσεις Γεραπετρίτη με παράγοντες και ποδοσφαιριστές

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal