Αρνητική απάντηση από Αποστολάκη στον Παναθηναϊκό και στη δεύτερη πρόταση ανανέωσης

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κώστας Αποστολάκης (Α) μαρκάρει τον παίκτη της Λαμίας (Κ) που έχει τη μπάλα στην κατοχή του. Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Αρνητική τροπή παίρνει το θέμα της ανανέωσης του Κώστα Αποστολάκη στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση που του κατέθεσαν οι «πράσινοι» πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αποστολάκης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της εφετινής σεζόν, είχε δώσει αρνητική απάντηση στην πρώτη προσέγγιση που έγινε προ εβδομάδων από την πλευρά της διοίκησης του «τριφυλλιού» για τριετή επέκταση (έως τον Ιούνιο του 2023).

Ακολούθησε μία δεύτερη επαφή που έγινε το προπερασμένο σαββατοκύριακο, απευθείας με τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος κατέθεσε στον νεαρό μπακ μία βελτιωμένη πρόταση, ως προς το οικονομικό σκέλος και τους γενικότερους όρους. Όπως διέρρευσε, η εν λόγω πρόταση αφορούσε νέο τριετές συμβόλαιο, με σύνολο πάγιων αποδοχών κοντά στις 100.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως η πλευρά του Αποστολάκη απάντησε επί της ουσίας αρνητικά (και) στη δεύτερη προσφορά και πλέον το όλο θέμα «παγώνει», διότι δεν φαίνεται -επί του παρόντος- διάθεση από τον Παναθηναϊκό να επανέλθει στο τραπέζι με νέα πρόταση.

Το θέμα είναι πλέον καθαρά στο χέρι του Αποστολάκη, ο οποίος καλείται μέσα στους επόμενους μήνες να «ζυγίσει» τις επιλογές του (και το ενδεχόμενο προτάσεων από άλλες ομάδες) και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να αλλάξουν κάτι ως προς τη στάση του απέναντι στον παίκτη, ο οποίος θα υπολογίζεται κανονικά ως δεύτερη επιλογή για το δεξιό άκρο της άμυνας, πίσω από τον Ματίας Γιόχανσον.

Θα περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή δεδομένων από την πλευρά του ποδοσφαιριστή μέσα στις επόμενες εβδομάδες (εφόσον «ζυγίσει» διαφορετικά τα πράγματα, αφού οι «πράσινοι» δεν προτίθενται για την ώρα να κάνουν άλλη πρόταση), όμως είναι ξεκάθαρο πως και η ομάδα θα αρχίσει σιγά-σιγά να μελετάει κι άλλες περιπτώσεις δεξιών μπακ από την αγορά, αφού είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάει κινηθεί για διπλή ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνάς του το προσεχές καλοκαίρι (δύσκολα θα μείνει κι ο Γιόχανσον).

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Φεβρουάριο και με τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη, επίσημη συζήτηση με τη διοίκηση των «πράσινων» για την επέκταση του συμβολαίου του, που επίσης ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ινφαντίνο: Για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τις κυβερνήσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: