Απαξιώνει το ΝΑΤΟ ο αιθεροβάμων Ακάρ: Πιο αποτελεσματική κι από 30 χώρες η Τουρκία, λέει…

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Photo via Twitter, Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας




Oι ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας είναι πιο αποτελεσματικές κι από 30 χώρες ΝΑΤΟ, υποστηρίζει ο Θρασύς Ακάρ.

Πιο αποτελεσματικές και από 30 χώρες του ΝΑΤΟ μαζί είναι οι αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις της Τουρκίας, σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χουλούσι Ακάρ ο οποίος είπε πως οι τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις κάνουν μέχρι και 250 εξορμήσεις την ημέρα ενώ οι ναυτικές δυνάμεις δραστηριοποιούνται ταυτόχρονα σε Αιγαίο, ανατολική Μεσόγειο και την κεντρική Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας είπε ότι “οι ναυτικές μας δυνάμεις, οι αεροπορικές μας δυνάμεις πραγματικά συνεχίζουν πολύ έντονα τις εργασίες τους. Κάποιες μέρες μπορούμε να κάνουν περίπου 250 εξορμήσεις. Είναι μεγάλος αριθμός αυτός για τις αεροπορικές δυνάμεις. Οι ναυτικές δυνάμεις ταυτόχρονα συνεχίζουν δραστηριότητες στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Μεσόγειο με 15-2—25 πλοία. Όλοι οι κομάντος μας ασκούν καθήκοντα αυτή τη στιγμή. Οι ειδικές μας δυνάμεις ασκούν πλήρως καθήκοντα. Όταν τα συγκεντρώσουμε αυτά όλα μαζί, τα πολλαπλασιάσουμε και τα διαιρέσουμε, πιστέψτε το ισοδυναμούν όσο μπορούν να παράξουν 30 χώρες του ΝΑΤΟ μαζί.

Για το Ίντλιμπ, ο Χουλούσι Ακάρ ανέφερε ότι η Τουρκία δεν έχει πρόθεση ούτε σκοπό να αντιπαρατεθεί με τη Ρωσία. “Τέτοιο πράγμα δεν τίθεται ποτέ. Για να μην γίνει αυτό κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Το θέμα για μας εκεί είναι το καθεστώς να συμμορφωθεί με την εκεχειρία”, ανέφερε.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ της Άννας Ανδρέου
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Παραπληροφορεί ο Ακάρ και περιμένει τους Πάτριοτ: Η Άγκυρα θα ενεργοποιήσει τους S-400, λέει!!!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: