Αποκαλύφθηκε ο Ερντογάν απαντώντας στον Κιλιτσντάρογλου: Ήμασταν στην Αν. Μεσόγειο πριν 500 χρόνια, είμαστε και τώρα

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν. Τουρκική Προεδρία




Και πριν από 500 χρόνια ήμασταν στην ανατολική Μεσόγειο και σήμερα είμαστε, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στη Σμύρνη.

«Στη Συρία, στη Λιβύη και στην ανατολική Μεσόγειο και γενικά στην περιοχή αν δεν δώσουμε αγώνα για το καθετί, αύριο θα πληρώσουμε μεγαλύτερο κόστος», είπε και πρόσθεσε ότι «την ώρα που η Τουρκία δίνει έναν πραγματικά κρίσιμο αγώνα στη Συρία, τη Λιβύη και τη Μεσόγειο, βλέπουμε να έχουν αρχίσει να γίνονται συζητήσεις χωρίς να έχουν καμία βάση».

Απευθυνόμενος στον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ανέφερε: «Ήμασταν εκεί (στη Μεσόγειο) με τα γεωτρητικά μας πλοία, με τα πλοία μας σεισμολογικών ερευνών. Κεμάλ, όταν τα έλεγες αυτά είχαμε μόνο δυο γεωτρητικά σκάφη. Τώρα αγοράσαμε και τρίτο, μάθε τα νέα. Έχουμε δυο πλοία σεισμολογικών ερευνών. Κύριε Κεμάλ, πρέπει να το ξέρεις και αυτό. Εμείς είμαστε στην Ανατολική Μεσόγειο όχι μόνο με τα γεωτρητικά πλοία, όχι μόνο με τα πλοία σεισμολογικών ερευνών, αλλά δίπλα σε αυτά βρίσκονται οι φρεγάτες μας. Είμαστε εκεί με τα αεροσκάφη μας, με όλα αυτά είμαστε εκεί. Εμείς ήμασταν εκεί πριν 500 χρόνια και είμαστε εκεί τώρα».

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου
ΤΟΥΡΚΙΑ/Κωνσταντινούπολη

Οκτώ νεκροί-ανάμεσά τους και παιδιά- από το σεισμό στην Τουρκία: Εγκλωβισμένοι στα ερείπια [videos,photos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: