Αντίθετο με ψηφίσματα του ΟΗΕ το σχέδιο των ΗΠΑ για το Μεσανατολικό, λέει το Κρεμλίνο

File Photo: Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, ανέφεραν πως η Μόσχα αμφισβητεί τη δυνατότητα να εφαρμοστεί το σχέδιο των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή. EPA/MAXIM SHIPENKOV




Το ειρηνευτικό σχέδιο για τη Μέση Ανατολή που παρουσίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι αντίθετο σύμφωνα με τηΜόσχα με αρκετά ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

Αυτό ανέφεραν σήμερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, αμφισβητώντας τη δυνατότητα να εφαρμοστεί το σχέδιο.

Η Παλαιστινιακή Αρχή διέκοψε όλες τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ, περιλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν την ασφάλεια, μετά την απόρριψη του ειρηνευτικού σχεδίου για τη Μέση Ανατολή που πρότεινε ο Τραμπ.

«Βλέπουμε την αντίδραση από τους Παλαιστίνιους, βλέπουμε την αντίδραση ενός μεγάλου εύρους αραβικών κρατών που έχουν συνταχθεί με τους Παλαιστίνιους απορρίπτοντας το σχέδιο. Αυτό, προφανώς, κάνει κάποιον να σκεφθεί για τη δυνατότητά του να εφαρμοστεί», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΧ
Μόσχα, Ρωσία

Ο γαμπρός του Τραμπ σταμάτησε τον Νετανιάχου; Αναβολή στην προσάρτηση της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: