Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της πλατείας Ομονοίας: Νέα βίντεο από τις εργασίες [videos]

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…” τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων. Photo via Instagram, kostasbakoyannis
Στην τελική ευθεία για τα εγκαίνια της νέας πλατείας Ομονοίας βρίσκεται ο δήμος Αθηναίων, με τις εργασίες να συνεχίζονται νυχθημερόν παρουσία και του Κώστα Μπακογιάννη.

Σε πλάνα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμος σήμερα Πέμπτη, συνεργεία διακρίνονται να γεμίζουν το στρογγυλό σιντριβάνι με νερό χθες το βράδυ. Ο σχεδιασμός παραπέμπει στην γνωστή τις περασμένες δεκαετίες (προ της κατασκευής μετρό), όταν το στρογγυλό σιντριβάνι με το γκαζόν και τους τεράστιους πίδακες νερού είχε αναδειχθεί σε εμβληματικό τοπόσημο του κέντρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πλατεία Ομόνοιας #δήμοςαθηναίων #ομονοια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKAI.gr (@skaigr) στις

Μετά την αναμόρφωση της πλατείας, εκτιμάται ότι η περιοχή της Ομόνοιας, που είχε μετεξελιχθεί σε άντρο ανομίας, θα μετεξελιχθεί και πάλι σε χώρο συνάντησης και αναψυχής για τους Αθηναίους αλλά και για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Πλατεία Ομονοίας

Βραδινά πλάνα από την προετοιμασία για την παράδοση της πλατείας Ομονοίας

Gepostet von SKAI.gr am Donnerstag, 20. Februar 2020

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…” τόνισε ο δήμαρχος Αθήνας στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις

Πηγή: www.skai.gr

Επιστροφή των γλυπτών δεν πρόκειται να γίνει, λένε οι Βρετανοί: Θύμωσαν με τη διάταξη του Brexit

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal