«Ανομβρία» στο Περιστέρι: Από τις 11 Ιανουαρίου έχει να σκοράρει ο Ατρόμητος σε επίσημο παιχνίδι

Ούτε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έβαλε γκολ ο Ατρόμητος. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




Το ημερολόγιο έγραφε 11 Ιανουαρίου όταν ο Ατρόμητος σκόραρε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, ήταν και η τελευταία που πανηγύρισε «τρίποντο» η ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Νίκη που, μάλιστα, είχε έρθει με γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Έκτοτε… ανομβρία! Ξηρασία! Ο σύλλογος του Περιστερίου έχει δώσει εννέα επίσημα ματς (έξι για τη Super League και τρία για το Κύπελλο Ελλάδας) χωρίς να καταφέρει να «τινάξει» τα αντίπαλα δίχτυα! Για το πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο, εν συνεχεία ηττήθηκε 3-0 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για να ακολουθήσουν τέσσερις σερί ήττες, όλες με σκορ 1-0 (Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ)! Έξι αγώνες, 540 αγωνιστικά λεπτά.

Τα οποία γίνονται 810’ αν προστεθούν και τα τρία ματς Κυπέλλου στα οποία ο Ατρόμητος δε βρήκε δίχτυα: ηττήθηκε 2-0 από τον Βόλο – ωστόσο είχε κερδίσει 3-0 στο «Πανθεσσαλικό» και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά – έμεινε στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έχασε 1-0 στο Περιστέρι από τον Άρη.

Κάπως έτσι, ο Ατρόμητος έχασε το τρένο των Play Off αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Με γκολ του Φιγκεϊρέδο ο ΟΦΗ νίκησε το Περιστέρι 1-0 και μπήκε πάλι στην εξάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: