Ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η σημερινή καρναβαλίστικη φιέστα στη Λάρνακα

File Photo: O Δήμος Λάρνακας αποφάσισε λόγω της κακοκαιρίας την ακύρωση της καρναβαλίστικης φιέστας σήμερα το απόγευμα στην Λεωφόρο Αθηνών στην παραλία των Φοινικούδων, στην οποία θα λάμβαναν μέρος άρματα και ομάδες. ΚΥΠΕ




Ακυρώνεται λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κύπρο, η καρναβαλίστικη φιέστα του Δήμου Λάρνακας, που εκπρόκειτο να αρχίσει στις 1630 το απόγευμα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, από το μεσημέρι επικρατούν στην πόλη και επαρχία Λάρνακας άσχημες καιρικές συνθήκες, με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση. Για το λόγο αυτό ο Δήμος Λάρνακας αποφάσισε την ακύρωση της καρναβαλίστικης φιέστας σήμερα το απόγευμα στην Λεωφόρο Αθηνών στην παραλία των Φοινικούδων, στην οποία θα λάμβαναν μέρος άρματα και ομάδες.

  • Συστάσεις Αστυνομίας λόγω ομίχλης, δυνατών ανέμων και βροχής

Εξαιρετικά προσεχτικοί καλούνται να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο στις ψηλότερες ορεινές περιοχές, καθώς λόγω πυκνής ομίχλης, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στην περιοχή Πισσουρίου, αλλά και στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, λόγω καταρρακτωδών βροχών, δυνατών ανέμων και ομίχλης, η ορατότητα είναι επίσης πολύ περιορισμένη.

Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ / Φανίτσα Ζαννέττου
Λάρνακα, Κύπρος

Δεν αποκλείεται επανάνοιγμα οδοφραγμάτων αναλόγως των εξελίξεων, λέει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: