Τρεις συλλήψεις, δύο τραυματίες στο πιστολίδι με καταζητούμενους στην Αρχαία Κόρινθο

File Photo: @amna_news




Του έκαναν σήμα οι αστυνομικοί να σταματήσει το όχημα του μόλις τον αντιλήφθηκαν αλλά αυτός επιβιβάστηκε στο όχημά του και τους εμβόλισε. Έτσι ξεκίνησε το πιστολίδι στην Αρχαία Κόρινθο.

Όπως μετέδωσε το ethnos.gr ο έλεγχος έγινε χτες το βράδυ όταν ο 44χρονος δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια της διαφυγής του οι αστυνομικοί έριξαν πυρά ακινητοποίησης με αποτέλεσμα ο 44χρονος να τραυματιστεί στο δεξί πόδι.

Σύμφωνα με το ethnos.gr εις βάρος 44χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Παρότι τραυματίας ο άνδρας, κατάφερε να διαφύγει και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας η Ελληνική Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Στις 11 περίπου το πρωί του Σαββάτου, η Αστυνομία, τον εντόπισε σε σπίτι φίλου του, οποίος συνελήφθη και αυτός για υπόθαλψη.

  • Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    “Σήμερα (08-02-2020) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην Αρχαία Κόρινθο, συνελήφθησαν τρεις επικίνδυνοι ένοπλοι κακοποιοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες.
    Οι τρεις κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από
    τους δράστες. Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
    Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση”.

Με πληροφορίες από το ethnos.gr και την ΕΛΑΣ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στην Αρχαία Κόρινθο, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους επιβαίνοντες σε δύο αυτοκίνητα.

Όπως μεταδίδει το ethnos.gr. υπήρξε άγρια συμπλοκή, έπειτα από κυνηγητό ανάμεσα σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και αντηλλάγησαν πυροβολισμοί. Μάλιστα μαρτυρίες αυτοπτών κάνουν λόγο για άγριο κυνηγητό και στο σημείο κοντά στον Ακροκόρινθο σπεύδει μεγάλη αστυνομική δύναμη αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την περίπτωση τραυματιών.

Περισσότερα σε λίγο.

Με πληροφορίες από ethnos.gr κι άλλες πηγές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: