Το απόλυτο πένθος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Ξαφνικά σίγησαν οι λογαριασμοί του στα κοινωνικά δίκτυα

File Photo: Ο Κόμπι Μπράιαντ αγκαλιάζει τον Γιάννη Αντετονκούμπο… Φωτογραφία via EPA, ΑΠΕ-ΜΠΕ




Έντονη η θλίψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για το θάνατου του Κόμπι Μπράιαντ, που όπως αποδεικνύεται ήταν το είδωλό του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι λογαριασμοί του σίγησαν, «δεν υπάρχουν» πλέον στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως μεταδίδεται από τα διεθνή και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, λίγη ώρα μετά την είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους, ο διεθνής αθλητής των Μιλγουόκι Μπακς έκλεισε τους λογαριασμούς του στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.

Ο Γιάννης Αντετοκόυνμπο δεν έκανε την παραμικρή δήλωση μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές. Γι’ αυτό, όλοι πιστεύουν ότι η κίνησή του αφορά την απώλεια του μεγάλου βετεράνου παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Κόμπι Μπράιαντ και τον θαύμαζε. Η απώλειά του σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον παίκτη των Μπακς.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Με δύο καρδούλες, δίχως λόγια και μία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ με την κόρη του Τζιάνα αντέδρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου που μετέφερε τον βετεράνο σούπερ σταρ του NBA.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις εξέφρασε μέσω Twitter τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια ενός μεγάλου αθλητή και της 13χρονης ταλαντούχας κορούλας του, μαζί με άλλους επτά ανθρώπους.

“Ποτάμια” αγάπης για τον Κόμπι και την 13χρονη κόρη του: Θρηνεί ο αθλητικός, πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: