Τί εστί γκάφα… – Απάντηση Πέτσα στα “συγχαρητήρια” Τσίπρα για μεταναστευτικό

File photo:Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




Σε απάντηση της ανάρτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε ότι:«Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι η Μυτιλήνη και η Λέσβος είναι το ίδιο νησί. Γκάφα είναι να λένε οι υπουργοί σου ότι οι μετανάστες «λιάζονται» πριν «εξαφανιστούν». Δεν είναι όμως απλά μια ακόμη γκάφα, να σε ερευνά η OLAF για κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων».

Ο κ. Πέτσας προσέθεσε: «Αντίθετα, η σημερινή Κυβέρνηση υλοποιεί ένα συνεκτικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Και παρεμβαίνει με αίσθημα ευθύνης όπου χρειάζεται. Ιδίως μάλιστα όταν το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό διογκώνεται σε συνθήκες γεωπολιτικής αστάθειας στην περιοχή».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ. Τσίπρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία εγκαλούσε την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «μπάχαλο» και «γκάφα ολκής» αναφορικά με την κατάργηση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, δίνοντας «συγχαρητήρια» για την επανίδρυσή του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ειρωνικά “συγχαρητήρια” Τσίπρα προς Μητσοτάκη για το νέο υπουργείο Μετανάστευσης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: