Θύελλα αντιδράσεων: Η Τουρκία θρηνεί και ο Ιμάμογλου πήγε για σκι κοντά στην Ελαζίγ [photos, videos]

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου επί τω έργω… Photo via Twitter, @ekrem_imamoglu




Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει προκαλέσει η επιλογή του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, να πάει για σκι οικογενειακώς, κοντά στις σεισμόπληκτες περιοχές αμέσως μετά την επίσκεψή του στην επαρχία Ελαζίγ, την περασμένη Κυριακή.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχή, στο πλαίσιο διαλείμματος από τις υποχρεώσεις, με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ενώ εξυμνεί τις ομορφιές της χώρας του.

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με Τούρκους πολίτες να αναρωτιούνται στα κοινωνικά δίκτυα πως ένας άνθρωπος ενώ δείχνει ότι είναι ανθρωπιστής και πηγαίνει να επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες  περιοχές όπου χάθηκαν 41 ανθρώπινες ζωές, μετά πηγαίνει για σκι το οποίο κιόλας δημοσιεύει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προκαλεί τους συμπολίτες του ο κ. Ιμάμογλου, καθώς το καλοκαίρι με τις πλημμύρες στην Κωνσταντινούπολη, δεν είχε διακόψει τις διακοπές του στην Αλικαρνασσό στο Μποντρουμ και επέστρεψε μόνο εφόσον προέκυψαν αντιδράσεις.

Δείτε ορισμένες από τις αντιδράσεις στα socila media

Hellas Journal

Παρέμβαση ρωσικού ΥΠΕΞ για την Ανατολική Μεσόγειο: Όχι σε μονομερή βήματα όξυνσης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: