«Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αγάπη κι ελπίδα στα παιδιά», δήλωσε ο Σάββας Αγγελίδης 

Ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σάββας Αγγελίδης με την πρόεδρο του συνδέσμου «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», κ. Έλενα Μαλμηδούρη. Φωτογραφία υπουργείο Άμυνας




Με μία πράξη αλληλεγγυής κι αγάπης, ξεκίνησε το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου, τη νέα χρονιά. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης, της κοπής της βασιλόπιττας, που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω υπουργείο, το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό συγκέντρωσε το ποσό των 1022 ευρώ, το οποίο ο υπουργός Άμυνας κ. Σάββας Αγγελίδης, παρέδωσε στο σύνδεσμο «Θερμοκοιτίδα αγάπη».

Ο κ. Αγγελίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα μας και στη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου γι’ αυτή τους την ανθρώπινη πράξη:

“Ως υπουργείο άμυνας, αναγνωρίζοντας την άοκνη και ανιδιοτελή πρωσπάθεια του συνδέσμου «Θερμοκοιτίδα αγάπης» που μοναδικό σκοπό έχουν να βοηθήσουν, για ένα καλύτερο μέλλον για τα πρόωρα νεογνά, έχουμε συγκεντρώσει το ποσό των 1022 ευρώ, μετά από μια αυθόρμητη απόφαση, κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας. 

Το πολιτικό και στρατιωτικό  προσωπικό του Υπουργείου με αυτή την ενέργεια έχει αναδείξει ένα κοινωνικό πρόσωπο. Ανεξάρτητα από την αποστολή μας, θα συνεχίσουμε σε καθε ευκαιρία που θα μας δίδετε, να προσφέρουμε αγάπη και ελπίδα στα παιδιά και στο συνάθρωπο μας που έχει ανάγκη».

Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αθηαίνου δεντροφύτευαν την αυλή του σχολείου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: