Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Κανάκης: Το μάθαμε από το facebook λέει το κανάλι, τι προτίθεται να κάνει

Παρελθόν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης. Φωτογραφία skai.gr
Δεν πρόκειται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφορικά με την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη και όλης της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα» από το κανάλι όπως αυτή ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας του παρουσιαστή στο Facebook.

To ethnos.gr επικοινώνησε πριν από λίγη ώρα με πηγή του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, η οποία επισήμανε πως «Ο ΣΚΑΪ έχει τηρήσει στο ακέραιο της υποχρεώσεις του προς τον Αντώνη Κανάκη ακολούθως με όλα όσα είχαν συμφωνηθεί εξ’ αρχής».

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ ενημερώθηκε για την αποχώρηση του παρουσιαστή από την ανακοίνωση στο facebook καθώς δεν υπήρξε νωρίτερα επικοινωνία του ιδίου με την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού. «Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΚΑΪ» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή υπενθυμίζοντας πως είναι σε ισχύ το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του ΣΚΑΪ εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του παρουσιαστή.

Επισημαίνεται πάντως πως στο τρέχον συμβόλαιο συνεργασίας (1 + 1 έτος) υπήρχε η πρόβλεψη πως σε περίπτωση που δεν έβγαιναν οι εκπομπές στον «αέρα» («Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο») δεν θα υπήρχε αμοιβή για τις εκπομπές. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν αμειβόταν ο Αντώνης Κανάκης λόγω της αποκλειστικής συνεργασίας που είχε υπογράψει με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Πηγή: ethnos.gr

 

Δεύτερη στο δυναμικό κοινό και τρίτη στο σύνολο η εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» τη Δευτέρα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal