Τελετή παράδοσης και παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Σχολή Ικάρων (Φωτογραφίες)

Ο Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων. Φωτογραφία, πηγή ΓΕΕΘΑ




Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, από τον Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου στον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), στο Τατόι Αττικής.

Πριν από την τελετή ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου κατέθεσε στέφανο στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, στην Αθήνα.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και Σωμάτων Ασφαλείας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνιος Οικονόμου, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Αλέξανδρος Διακόπουλος, Επίτιμοι Αρχηγοί, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των ΕΔ, Ακόλουθοι Αμύνης, αντιπροσωπείες στελεχών από τους 3 Κλάδους των ΕΔ και τις Ενώσεις Αποστράτων, απόστρατοι και λοιποί προσκεκλημένοι.

Οι πρώτες εικόνες και η πρώτη εντολή του νέου Α’ ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Φλώρου στο Επιτελείο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: