Στις επάλξεις οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ: Κάλεσμα της ΠΑΕ στο σημερινό συλλαλητήριο

File Photo: Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στην Καμάρα. ΑΠΕ ΜΠΕ.PIXEL




Πανέτοιμοι να δώσουν βροντερό «παρών» στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης (30/1), στην Καμάρα, είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρόμενοι για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες,

με τις μεθοδεύσεις της παρανόμως καταρτισμένης Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που εισηγήθηκε υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, της κυβέρνησης και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη (που έχει την απόλυτη ευθύνη για τη σκανδαλώδη σύσταση της ΕΕΑ) που πέρασαν από τη Βουλή τροπολογία – έκτρωμα με απώτερο στόχο τη στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή με… προεδρικό διάταγμα.

Στην ανακοίνωση γνωστοποίησης της απόφασης για το συλλαλητήριο, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Εχουμε μια εισήγηση από χθες χωρίς νομικό πλαίσιο, χωρίς σκεπτικό και αιτιολόγηση. Λογική αποφασίζουμε και διατάζουμε. Τα πολιτικά παιχνιδάκια της μεγαλύτερης ομάδας στη βόρειο Ελλάδα και του κόσμου της είναι τόσο αστεία όσο και τα “ατυχήματα” των μαρτύρων που εξαφανίζονται. Το κράτος είναι ο Ολυμπιακός, βρώμικο και σιχαμερό.

«Ενώνουμε τις φωνές μας»
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε επίσης σε κάλεσμα στο συλλαλητήριο, και στο μήνυμά της τονίζει: «Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση μετά την αστήρικτη και καθοδηγούμενη εισήγηση της Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη και ταυτόχρονη παρουσίαση του ΠΑΟΚ ως ευνοούμενου, είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε κι εμείς με τη σειρά μας τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας!». Παρόμοιο ήταν και το μήνυμα του ΑΣ ΠΑΟΚ, που σημείωσε: «Όλοι στην Καμάρα σήμερα στις 18:00. Σε αυτό το… γήπεδο νικητής είναι πάντα ο Λαός του ΠΑΟΚ!»
Ζούμε ένα dejavu όπως το 2018 κλέβοντας μας το τίτλο για μια κορδέλα. Το σχέδιο ήταν προαποφασισμένο. Μας πλασάρανε την πτώση του Π.Α.Ο.Κ ως αποτέλεσμα της αγοράς ενός ξενοδοχείου από τον τρίτο ξάδερφο του μπατζανάκη της θείας του ανηψιού του Σαββίδη. Νομικά το ίδιο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει στην ιδιοκτησία του μέχρι και την ΠΑΕ Ξάνθη. Εσείς που μας το παίζετε κυβερνητικοί σωτήρες της Ν.Δ είναι πλέον ξεκάθαρο και στον πιο αδαή φίλαθλο αυτού του τόπου το τι θέλετε να κάνετε. Η ερώτηση είναι μία: Πείτε μας πόσους βαθμούς χρειάζεται ο “θρύλος” για να το πάρει».

ΕΘΝΟΣ

Να γνωστοποιηθεί το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ ζητά με ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: