Στην τελευταία της κατοικία η Μπρόγιερ: Δεν πήγαν στην κηδεία ο Βουτσάς και η αδερφή της [video]

Η Έρρικα Μπρόγιερ πέθανε, την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία 77 ετών μετά από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Πηγή: Facebook, @FinosFilm
Το τελευταίο αντίο την Έρρικα Μπρόγιερ είπαν σήμερα φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι που έδωσαν το παρών στην κηδεία της, στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Η Έρρικα Μπρόγιερ πέθανε, την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία 77 ετών μετά από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Στο κοιμητήριο δεκάδες φίλοι και πλήθος κόσμου στάθηκαν στο πλευρό της κόρης της, Σάντρας Βουτσά καθ’ όλη τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας. Η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δάκης και ο Αντώνης Λουδάρος, ήταν μόνο μερικοί από τους γνωστούς καλλιτέχνες που αποχαιρέτησαν την Έρρικα Μπρόγιερ. Η αδελφή της , Μαργαρίτα Μπρόγιερ, δεν κατάφερε να παραστεί την κηδεία καθώς από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από κρίση σκωληκοειδίτιδας ενώ απουσίαζε και ο Κώστας Βουτσάς.

Εμφανώς σοκαρισμένος πριν λίγες ημέρες, ο ηθοποιός είδε δηλώσει: «Δε θα πάω στην κηδεία της, όχι. Δεν πάω σε κηδείες. Μόνο σε μία θα πάω. Στη δική μου».

Πηγή: www.lifo.gr

Έφυγε η χορεύτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια Έρρικα Μπρόγιερ μετά από μάχη με τον καρκίνο [videos]

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal