Στην κακή άμυνα απέδωσε την ήττα της ΑΕΚ ο Παπαθεοδώρου: Άξιζε τη νίκη η Μπούργος

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Στην κακή άμυνα της ΑΕΚ στην εκκίνηση της αναμέτρησης με την Μπούργος, στάθηκε ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, σε δηλώσεις του μετά την ήττα των «κιτρινόμαυρων» επί ισπανικού εδάφους.

«Θέλω να συγχαρώ τη Μπούργος για τη νίκη, την άξιζε», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι ήταν το κλειδί. Ήμασταν πολύ σοφτ στην άμυνα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξεις στην έδρα της Μπούργος. Δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας.

Παίξαμε σοφτ και έτσι τους επιτρέψαμε να γυρίσουν τη μπάλα, να βρουν ελεύθερα σουτ και να πάρουν διαφορά. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο δεύτερο μέρος. Είχαμε καλύτερη εικόνα, αλλά δεν αρκούσε να παίξεις καλά για 20 λεπτά κόντρα στην Μπούργος. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δύο ματς ακόμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για τον τραυματισμό του Λάνγκφορντ: «Αύριο θα γυρίσουμε στην Αθήνα, περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής και θα ξέρουμε τα νέα. Σχετικά με την ατμόσφαιρα, είναι απόλαυση να παίζεις εδώ. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, υποστήριξαν την ομάδα τους με σωστό τρόπο και φυσικά απόλαυσαν την νίκη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τρίτη διαδοχική ήττα για την ΑΕΚ: Ηττήθηκε με 93-76 από την Σαν Πάμπλο Μπούργκος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: