Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Σαββίδη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου

File Photo: Τα γραφεία της ΕΠΟ. amna_news




Στις 3.00 μετά το μεσημέρι ξεκινά, βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί, η συνάντηση των επικεφαλής των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με θέμα την κατάσταση στο λαοφιλές άθλημα.

Η συνάντηση των κ.κ. Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου οριστικοποιήθηκε χθες από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, το οποίο με ανακοίνωση στην οποία εξέδωσε γνωστοποίησε την παρουσία σε αυτή τόσο του πρόεδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, όσο και του προέδρου της Super League, Μηνά Λυσσάνδρου.

Στη συνάντηση θα παρίστανται επίσης οι κ.κ. Νικόλα, Χούμπελ, Γεωργίου και Πέρι από την πλευρά της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει: «O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA).

“Κρατάω μικρό καλάθι” δηλώνει ο Αυγενάκης για την συνάντηση της Τετάρτης με τους BIG 4

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: