Σάντερς και Μπλούμπεργκ ψαλιδίζουν σταθερά τη διαφορά που τους χωρίζει από τον Μπάιντεν

File Photo: Ο Μπέρνι Σάντερς κατά τον δεύτερο κύκλο των ανοιχτών τηλεοπτικών συζητήσεων. EPA, ETIENNE LAURENT




Ο Μπέρνι Σάντερς αυξάνει σταθερά την δημοτικότητά του και πλησιάζει τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στην κούρσα για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών.

Τα ευρήματα ανήκουν προέκυψαν ύστερα από αποτελέσματα δημοσκόπησης σε παναμερικανικό επίπεδο (Reuters/Ipsos), η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω του διαδικτύου και τα αποτελέσματά της δημοσιοποιήθηκαν χθες με ποσοστό 20% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος να δηλώνει ότι θα υποστηρίξει τον Σάντερς έναντι των 11 άλλων υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα, ώστε ο ίδιος να βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρόεδρο Τραμπ στις εκλογές.

Το ποσοστό του Σάντερς έχει αυξηθεί κατά 2% σε σύγκριση με τα αποτελέσματα μιας παρόμοιας δημοσκόπησης που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ποσοστό 19% υποστήριξε τον Μπάιντεν, 12% την Ελίζαμπεθ Γουόρεν, 9% τον Μάικλ Μπλούμπεργκ και 6% τον Πέτε Μπάτιγκιεγκ.

Τόσο ο Σάντερς, όσο και ο Μπλούμπεργκ έχουν αυξήσει τα ποσοστά τους σε καθεμιά από τις τρεις δημοσκοπήσεις (Reuters / Ipsos) που πραγματοποιήθηκαν από τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ τα ποσοστά που λαμβάνουν ο Μπάιντεν, η Γουόρεν και ο Μπάτιγκιεγκ παραμένουν σταθερά.

Mε πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Τα κεντρικά Βαλκάνια «πεθαίνουν»: Πηχτό τοξικό νέφος πάνω από Σεράγεβο, Βελιγράδι, Σκόπια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: