Πρόκριση στον τρίτο γύρο του Australian Open για την Σάκκαρη με νίκη επί της Χιμπίνο [videos]

File Photo: H Μαρία Σάκκαρη. EPA, JULIEN DE ROSA




Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την πορεία της στο Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς προκρίθηκε στον 3ο γύρο, μετά την επικράτηση της με 7-6(4), 6-4, της 25χρονης Νάο Χιμπίνο (Νο 104) από την Ιαπωνία.

Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάσθηκε μία ώρα και 45 λεπτά για να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην 24χρονη Αμερικανίδα, Μάντισον Κις (Νο 11) και την 29χρονη Ολλανδή, Αράντσα Ρας (Νο 93).

Σάκκαρη: «Δεν έπαιξα καλά, αλλά μετράει η νίκη»
Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 23 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση της:

«Ηταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, είχε πάρα πολύ αέρα. Δεν έπαιξα καλά, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θα παίξεις καλά και θα κερδίσεις κι αυτό είναι κάτι που μου ‘χε πει ο (σ.σ. παλιός προπονητής της) Τόμας Γιόχανσον. Μου είχε πει δεν έχει σημασία πως κερδίζεις, σημασία έχει μετά το ματς να έρθει το W, για τη νικήτρια, δίπλα από το όνομά σου και πολλές φορές θα είναι άσχημο, αλλά θα κερδίσεις», τόνισε η Σάκκαρη και συμπλήρωσε:

«Είναι ουσιαστικά η εμπειρία που έχω μετά από τόσο καιρό σ’ αυτά τα τουρνουά και σ’ αυτό το επίπεδο και το ίδιο το επίπεδό μου. Έχω πει πολλές φορές πως δε νιώθω ότι το επίπεδό μου είναι για Νο 20 στον κόσμο, είναι για παραπάνω και αυτό φαίνεται και σ’ αυτές στιγμές.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μελβούρνη, Αυστραλία

Πρόκριση για Τσιτσιπά χωρίς … κόπο στο Australian Open: Δεν αγωνίστηκε ο Γερμανός Κολσράϊμπερ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: