O Ζαγοράκης σκέφτεται να ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ μετά το πόρισμα της ΕΕΑ: Η δήλωσή του

File photo: Επέστρεψε στην ΝΔ ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην αθλητική κοινότητα και κυρίως στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το blog «ΔΙΚΗ», που μεταδίδει το ethnos.gr, ο ιστορικός αρχηγός της Εθνικής του Euro 2004 και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται αποφασισμένος, μετά το πόρισμα της ΕΕΑ που εισηγείται υποβιβασμό του Δικεφάλου, να αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα…

Η δήλωση Ζαγοράκη

Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο.

Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς: Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ’ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.
Θ. Ζαγοράκης

Πηγή: ethnos.gr

 

Πλήγμα κατά της Θεσσαλονίκης η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού λέει ο Ζέρβας

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: