Πλήρη δικαίωση και διαλεύκανση της υπόθεσης ζητά ο ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τα όσα είπε ο Πέτσας

Η διοίκηση όπως και το νομικό της τμήμα ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους σχετικά με την χθεσινή εισήγηση της ΕΕΑ. Photo via Facebook, @paokfc




Την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και το σκεπτικό της αναμένουν στον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τις τοποθετήσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Πέτσα και η διοίκηση όπως και το νομικό της τμήμα ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους σχετικά με την χθεσινή εισήγηση της ΕΕΑ.

  • Στον ΠΑΟΚ απαιτούν πλήρη δικαίωση και διαλεύκανση της υπόθεσης εκφράζοντας οργισμένες διαφωνίες για την συγκρότηση της ΕΕΑ με μέλη που δεν έπρεπε να περιλαμβάνονται σ’ αυτήν και που διορίστηκαν τελευταίες μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης που ήταν από καιρό δρομολογημένη από τον Ολυμπιακό.

Πέραν αυτού που αποτελεί και βασικό πυρήνα της κινητικότητας της ομάδας υπάρχει και το αγωνιστικό πρόγραμμα από το οποίο δεν θέλει να αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του, ο τεχνικός τους Αμπέλ Φερέϊρα, εν όψει των άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Σήμερα έφυγε με άδεια για την Ιταλία ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής Ομάρ Ελ Καντουρί προκειμένου να εξεταστεί από Ιταλό γιατρό στον αστράγαλο που εδώ και μερικές εβδομάδες τον ενοχλεί και τον έχει θέσει εκτός ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σύντομα και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν και πότε θα είναι διαθέσιμος ξανά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, αλλά και εισήγηση για αποβολή από το πρωτάθλημα: Οργή εναντίον Αυγενάκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: