Παπαγγελόπουλος: Χονδροειδή ψέμματα της Ράικου, αν ήμουν «Ρασπούτιν» γιατί ερχόταν στο γραφείο μου;

FILE PHOTO: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Για πολλά και χονδροειδή ψέματα της κυρίας Ράικου έκανε λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του OPEN, απαντώντας σε όσα φέρεται να κατέθεσε χθες η πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

«Για ποιο συμβόλαιο θανάτου μιλάει η κυρία Ράικου; Τα μόνα συμβόλαια που μπορώ να μιλήσω εγώ είναι τα συμβόλαια για υπερσυνταγογραφήσεις που είναι συμβόλαια θανάτου για τους ασθενείς και τους οικείους τους που τους απομυζούν».

Αναφορικά με τις καταγγελίες της ότι της ασκήθηκαν πιέσεις για να κατασκευάσει στοιχεία εναντίον πολιτικών σημείωσε: «Να την πιέσω γιατί; Αυτό ήταν το καθήκον της να στείλει δικογραφίες στη Βουλή εφόσον υπήρχε αναφορές σε πολιτικούς;. Γιατί να μην κάνω ‘συμβόλαιο θανάτου’ και εναντίον της κυρίας Τουλουπάκη που έβαλε στο αρχείο υποθέσεις πολιτικών;»

Όσον αφορά στον ισχυρισμό της ότι ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος αυτοαπακαλούνταν επί πολλά χρόνια «Ρασπούτιν», ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε: «Εάν ισχύουν αυτά που λέει ότι εγώ αυτοαπεκαλούμην Ρασπούτιν από το 2005, τότε 13 χρόνια γιατί έκανε παρέα μαζί μου και ερχόταν στο γραφείο μου; Γιατί ήρθε την παραμονή της παραίτησής της στο γραφείο μου και μίλησε μαζί μου; Γιατί δεν μου διαμαρτυρήθηκε;

Αυτοπαγιδευμένη στο βούρκο των ευθυνών και των ψεμάτων της, λέει ο Παπαγγελόπουλος για την Ράϊκου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: