Πάλι Αρχηγός ο Αντετοκούνμπο για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο All Star Game του ΝΒΑ

File Photo: Ο «Greek Freak» ήταν πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή, θα λάβει μέρος στο All Star Game για τέταρτη φορά. EPA/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT




Αρχηγός της μίας ομάδας που θα λάβει μέρος στο All Star Game του NBA θα είναι πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπως αναφέρεται στο sdna.gr θα είναι ο κάπτεν της μιας ομάδας και απέναντι της θα βρεθεί η ομάδα Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο «Greek Freak» ήταν πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή, θα λάβει μέρος στο All Star Game για τέταρτη φορά. Ο Γιάννης θα επιλέξει τους συμπαίκτες του εκτός από τους βασικούς που έχουν ήδη ανακοινωθεί και θα είναι οι Σιακάμ (Τορόντο), Εμπίιντ (Φιλαντέλφεια), Ουόκερ (Βοστώνη), Γιανγκ (Ατλάντα).

Πάντως, όπως σημειώνει το sdna.gr η επιλογή από τους δύο αρχηγούς θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου και μπορούν να επιλέξουν είτε από Ανατολή είτε από Δύση και θα γίνουν έτσι γνωστές οι ομάδες του All Star Game 2020 που θα γίνει στο Σικάγο. Σημειώνεται πως στην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, που για 17η συνεχόμενη χρονιά θα παίξει στο All Star Game, επιλέχθηκαν ακόμη οι Ντέιβις (Λέικερς), Λέοναρντ (Κλίπερς), Ντόντσιτς (Ντάλας) και Χάρντεν (Χιούστον). Νέα πρόσωπα στο All Star θα είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Τρε Γιανγκ και ο Πασκάλ Σιακάμ.

Με πληροφορίες από sdna.gr

Αντετοκούνμπο bros… και Γιαννάκης: 2 χρυσές γενιές του μπάσκετ για την “Ελλάδα 2021”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: