«Βόμβα» Σαμαρά σε ΝΔ: «Ούτε έδωσα, ούτε μπορούσαν να μου ζητήσουν εξηγήσεις»

File Photo: Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί»

Αυτό ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με την απουσία του από τη Βουλή, στη διάρκεια της ψήφισης της τροπολογίας που θα έσωζε ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον υποβιβασμό.

Προσωπικοί λόγοι

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ότι ο κ. Σαμαράς απουσίαζε από την Βουλή, για προσωπικούς λόγους, κάτι που ανετράπη το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η απουσία Σαμαρά έφτασε στο Παρίσι

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Παρίσι η είδηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέστη στην ψηφοφορία για την τροπολογία που ψηφιζόταν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Μουρελάτου για το OPEN TV, ουδείς είχε ενημερωθεί στην κυβέρνηση. Τα τελευταία 24ωρα είχαν γίνει πάρα πολλά τηλέφωνα και από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από τους επιτελείς της κοινοβουλευτικής ομάδας, όμως στη Νέα Δημοκρατία δεν περίμεναν την απουσία του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά μόλις προσγειώθηκε στο Παρίσι και λίγο πριν μπει στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Πάντως, από το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά και από τη ΝΔ προσπάθησαν να βρουν τον Αντώνη Σαμαρά στο τηλέφωνο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Δεύτερη φορά

Πρόκειται για τη δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία από την οποία απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς έλειπε σε προγραμματισμένο, όπως είχε δηλώσει, ταξίδι στο εξωτερικό κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Με πληροφορίες από OPEN TV, ethnos.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Δίχως τέλος ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τροπολογία για ποδόσφαιρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: